Velkommen til hjortejakt i Grindal høsten 2024

I flere år har vi diskutert muligheten for hjortejakt på lodgen med våre jaktinteresserte laksefiskere. Derfor er vi veldig stolte og glade av at vi nå kan tilby en uke med hjortejakt høsten 2024!

Lodge Manager Krister Hoel gleder seg til å ta imot de første jegerne til høsten. 

– Vi har sammen med gode naboer i Grindal fått tilgang til et stort og svært attraktivt jaktterreng. Som under laksesesongen legger vi vekt på god mat, drikke og service og at helhetsopplevelsen for våre gjester skal bli magisk, sier Hoel. 

Jaktterrenget vi kan tilby er på ca 40.000 mål og ligger i umiddelbar nærhet til lodgen. Vi har fellingstillatelse på fire dyr denne uken, hvorav ett dyr kan være en bukk.  

Våre to lokale guider kjenner terrenget svært godt og er med gruppen ute i terrenget hver dag. Jaktformen vil primært være spennende drivjakt med hund. Eventuell posteringsjakt tidlig morgen eller kveld må avtales med guidene under oppholdet. 

Vi tar maks i mot åtte gjester denne uken. Det er også mulig for en mindre gruppe å leie hele uken (til samme totalpris). 

Pris per uke per person 45.500,- (6500,-) per natt 

Prisen inkluderer: 

  • Overnatting på Grindal Salmon Lodge. 

  • Guidet hjortejakt hver dag fra 08:00-17:00. 

  • Frokost hver dag. 

  • Lunsj i terrenget hver dag.

  • Tre-retters Rennebu hver kveld. 

  • Transport til og fra jaktterrenget. 

Drikkevarer er ikke inkludert i prisen. Grindal Salmon Lodge har et lite (men svært godt!) vinkart med hyggelige priser som vi tilbyr i restauranten. Medbrakte drikkevarer kan nytes i hyttene.

Ta kontakt med Krister Hoel på Krister@Grindalsalmonlodge.no eller på telefon 91 37 50 58 hvis du har spørsmål. 

Next
Next

Welcome to the 2024 season!